Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente
Care este ingredientul ACTIV din Genacol?

Substanta activa din Genacol® este hidrolizatul de colagen. Studiile clinice arata ca acesta este sigur, natural si totodata benefic pentru refacerea cartilajelor. Genacol® este singurul produs de pe piata capabil sa stimuleze sinteza principalelor cinci tipuri de colagen.

Cine poate sa foloseasca Genacol?
  • Femeile si barbatii afectati de probleme cum ar fi: artroza, artrita, osteoporoza, dureri musculare, dureri de maini, dureri de spate, genunchi, sold si umeri;
  • Persoanele de peste 40 de ani care isi doresc sa ramana active din punct de vedere fizic;
  • Persoanele care sufera de probleme articulare datorate excesului de greutate sau obezitatii;
  • Sportivii amatori sau de performanta, care doresc o refacere mai rapida dupa antrenamente intense;
  • Toate persoanele care au suferit accidente sau fracturi si doresc o recuperare mai rapida.
Ce inseamna “colagen Aminolock”?

Tehnologia secventiala AminoLock® aplica un principiu de selectie pentru a crea o concentratie ridicata de secvente de aminoacizi. Aceasta este o abordare exclusiva, dezvoltata de divizia noastra de cercetare si dezvoltare, care obtine peptidele de colagen utilizand cele mai inalte standarde biotehnice de fabricatie.

Acest proces ofera un suport nutritional excelent pentru a compensa reducerea colagenului cauzata de procesul de imbatranire naturala. Mai mult, acest proces face ca Genacol sa fie singurul produs de pe piata cu o concentratie atat de mare de aminoacizi, cu beneficii care sunt sustinute de trei studii clinice.

Este Genacol un produs sigur?

DA! Este dovedit stiintific ca Genacol® este un produs sigur care nu genereaza reactii adverse, nu interactioneaza cu alte medicamente si este bine tolerat de catre organism.

Cum se administreaza Genacol?

Genacol® se administreaza la persoanele adulte in doza de 3 capsule/zi, seara, inainte de culcare. Se recomanda consumul zilnic a cel putin 1,5 litri de apa.

Cat timp trebuie sa iau Genacol?

Participantii studiilor clinice au resimtit o mai buna flexibilitate la nivelul articulatiilor in aproximativ 3 – 6 luni de la inceperea tratamentului. Se recomanda apoi o doza de intretinere de 1 – 2 capsule pe zi.

De ce este Genacol diferit de alte produse pe baza de colagen?

Genacol® este in primul rand un complex bioactiv de colagen hidrolizat care are la baza tehnologia secventiala patentata AminoLock®. Datorita acestei tehnologii, formula noastra include un complex de mai multe secvente de aminoacizi care pot activa sinteza tuturor formelor de colagen, in timp ce produsele clasice stimuleaza numai productia de colagen de tip II.

De ce este diferit hidrolizatul de colagen (Genacol) de glucozamina?

Cartilajul este compus din 67% colagen si 1% glucozamina. Glucozamina este un amino-zahar, contrar colagenului care este un complex de proteine ce contine aminoacizi. Glucozamina este prezenta la nivelul lichidului sinovial si actioneaza mai mult ca un lubrifiant in articulatii in timp ce complexul bioactiv de colagen hidrolizat Genacol® va furniza aminoacizii pentru a ajuta la formarea cartilajului.

Am nevoie de prescriptie medicala pentru a lua Genacol?

Nu! Genacol este un supliment alimentar (produs naturist) si nu necesita prescriptie medicala.

Ce contraindicatii are Genacol?

Genacol nu are contraindicatii, doar atentionare in cazul persoanelor alergice la oricare din ingredientele produsului sau in cazul persoanelor care sufera de ciroza hepatica sau guta.